Hippocampus Medicus - dr.Olga de Bakker, sportduikerarts
Mijn Blog

uitbreiding keuring met leestest, card en cholesterolmeting.

Beste duiker, ik ben steeds bezig met het verbeteren en uitbreiding van mijn keuringen. Hieronder enkele activiteiten waar ik zoal mee bezig ben.
1. leestest voor de wat 'oudere' duiker. Ik heb zelf een leesbril nodig om te lezen (sterkte +2 dioptrie). Onder water komt er nog 1 dioptrie bij, wat betekent dat ik mijn computer en console niet kan lezen. Ik heb dus een aangepaste duikbril. Ik krijg meerdere duikers die ook een leesbril nodig hebben, maar geen aangepaste duikbril hebben (of lenzen gebruiken). Ik ga nu bij die groep duikers een leestest uitvoeren, opdat voor u en voor mij duidelijk wordt of u een aangepaste duikbril nodig heeft.
2. ik schrijf tot op heden een papieren 'fit to dive' verklaring uit. Op verzoek zal het mogelijk worden, tegen een meerprijs van 5 euro, een fit to dive plastic card te krijgen, wat past in het logboek, bij alle kaartjes van de brevetten.  U hoeft hier natuurlijk geen gebruik van te maken.
3. vanaf heden bied ik u de mogelijkheid aan om, op verzoek, een uitgebreide cholesterolmeting van uw bloed uit te voeren (cholesterol, LDL, HDL o.a.). Afhankelijk van de uitslag zal ik u dan een advies geven wat te doen. Deze meting zal worden aangeboden tegen een prijs van 10 euro.

Graag hoor ik via deze blog van u wat u van deze vernieuwingen vindt of als u nog suggesties heeft.

4 Reacties op uitbreiding keuring met leestest, card en cholesterolmeting.:

Comments RSS
Madeleine on vrijdag 3 januari 2014 15:17
Beste Olga, Wat een hoop goede uitbreidingen. Ik was al heel tevreden over de keuringen, maar dit maakt het nog uitgebreider. Ik ben heel benieuwd naar de komende keuring. Succes!
Reageren op een reactie


Bernadette on zondag 26 januari 2014 18:22
Leuk, die plastic kaartjes! Handig ook, die kunnen ten minste nat worden :)
Reageren op een reactie


citicardslogin on dinsdag 27 maart 2018 12:51
Bear in mind that the account will certainly not be exactly like it resembles ahead. Nonetheless, attempt to try to find the link Register located on the page and click it.
Reageren op een reactie


adplogin on vrijdag 25 mei 2018 12:36
ADP iPayStatements individuals are encouraged to assess their PayStatements to guarantee their house address is accurate. Please contact your payroll.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

certificering als arts/ duikerarts
januari: gratis body composition meting bij de duikkeuring
duikwens van het team
nieuwe duikerarts bij Hippocampus
plastic fit to dive card

Categorie├źn

bijscholing.
duiken met kinderen
duikkeuring
duikvakantie
keuren van vinzwemmers, freedivers
nieuw aanbod
praatjes
Mogelijk gemaakt door