Hippocampus Medicus - dr.Olga de Bakker, sportduikerarts
Mijn Blog

lezing over duikmedische zaken

Dinsdag 9 september zal ik in Spijkenisse een lezing geven over duikmedische zaken, zoals duiken met ziekten, medicijnen, na een hartinfarct, met astma, met kinderen etc. Zie hiervoor ook de site van Botlek.nl. Ik hou vaker praatjes over de risico's van duiken, het ut van keuringen en alle duikmedische zaken die dagelijks voorkomen in mijn praktijk. U kunt hiervoor contact met mij opnemen. U bent ook welkom volgende week.

3 Reacties op lezing over duikmedische zaken:

Comments RSS
Frank on dinsdag 16 september 2014 20:38
Hallo Olga, Helaas zie ik je blog nu pas over de lezing van 9 september j.l. Ik had daar graag bij willen zijn omdat ik me aan het verdiepen ben in Kinderen-duiken-medicijnen. Misschien heb je info voor mij die ik kan en mag gebruiken voor mijn thesis.
Reageren op een reactie


Instagram Sign In on zaterdag 31 maart 2018 8:58
You likewise need to accept Instagram's Terms. yet that's with any type of type of register. Instagram will certainly after that send a confirmation
Reageren op een reactie


Best Beard Trimmer Technique on donderdag 7 juni 2018 7:10
Even better, the blades have actually rounded guidelines to stop skin inflammation. For one, it includes a zoom wheel that enables you to lock-in on among integrated.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

certificering als arts/ duikerarts
januari: gratis body composition meting bij de duikkeuring
duikwens van het team
nieuwe duikerarts bij Hippocampus
plastic fit to dive card

Categorie├źn

bijscholing.
duiken met kinderen
duikkeuring
duikvakantie
keuren van vinzwemmers, freedivers
nieuw aanbod
praatjes
Mogelijk gemaakt door