Coronavirus en duikkeuringen

Richtlijnen Corona-crisis en (duik) keuringen

Beste keurder, de richtlijnen die officieel zijn uitgevaardigd teneinde de Corona-besmetting in te dammen (1,5 meter afstand van elkaar o.a.), maken het voor mij helaas onmogelijk om nu nog de keuringen uit te voeren. Zolang deze van kracht zijn zal ik dus geen (duik)keuringen uitvoeren. Dit geldt op dit moment voor de keuringsperiode in april. U kunt wel afspraken maken voor de juni-periode, maar het zal afhankelijk zijn van de officiele richtlijnen die dan zullen gelden, of ik deze door kan laten gaan. 

Mocht uw fit to dive verklaring in deze tussentijd verlopen en heeft u een geldige verklaring nodig, neemt u dan contact met mij op via de mail, dan kan ik dit per geval beoordelen. 

Houdt u voor de keuringen de website in de gaten.

Voor duikmedische vragen kunt u mij altijd blijven mailen.

 

Terug naar overzicht