Openingstijden voor keuringen in 2020

keuringsperioden 2020

Komend jaar zal ik in periodes van 3 weken achter elkaar keuren. In iedere 2 maanden zal zo'n periode zitten. In deze keuringsperiode zal ik ook weer in de avonden keuringen doen en een enkele keer op zaterdagochtend. 

Tussen deze keuringsperiodes zal ik dus geen keuringen doen. Ik ben dan echter wel beschikbaar voor (duik)medische vragen of vragen over consulten, die gesteld kunnen worden via mijn mail (sportduikerartsgouda@gmail.com).  

U kunt de periodes zien op het rooster indien u een afspraak maakt voor een keuring (pagina: Contact/ Afspraak).

U bent dus van harte welkom om zelf via mijn site de keuringsafspraak te maken (Contact-button). U krijgt per mail een bevestiging, informatie over wat u mee moet nemen  naar de keuring en u krijgt 48 uur voor de keuring automatisch een herinneringsmail toegestuurd. 

Ik maak dus geen afspraken voor keuringen meer via mijn mail.

Mocht u echter in de problemen komen met het eerder aflopen van de geldigheid van uw 'Fit to dive' card, neem hierover dan contact op via mijn mail (sportduikerartsgouda@gmail.com)   

Terug naar overzicht